• slide6
  • slide3
  • slide5
  • slide2
  • slide1
  • slide4

Volg ons

'Meten is Weten'. Dit is een bekende uitspraak. In de wereld van wireless verbindingen zijn er vele valkuilen die een wireless netwerk instabiel maken, niet een volledig dekking verzorgen of het overstappen op het volgende netwerk (roaming) onmogelijk maken. Om de juiste keuzes te maken is het van groot belang deze variabelen op voorhand nauwkeurig in kaart te brengen.


Met behulp van een zogenaamde wireless site survey onderzoekt en documenteert we voor u alle relevante variabelen. U krijgt zo onder meer inzicht in de te kiezen apparatuur, frequenties, plaatsingslocaties, schaalbaarheid, (potentiële) storingsbronnen en de managementmogelijkheden. Dit garandeert dat er werkbare en rendabele keuzes gemaakt zullen worden.

  •  Wireless Site Survey                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            De Wireless Site Survey voor LOCATIE duurt ongeveer twee dagdelen. De Support Engineer voert op locatie verschillende metingen uit voor de spectrum analyse, doet troughput testen en verzorgt heatmapping op meerdere, vooraf geselecteerde, opstelpunten om te indexeren hoe Wi-Fi zich zal gedragen op uw locatie. De analyses worden hierna uitgewerkt met foto's en grafieken en samen met de conclusies en aanbevelingen gebundeld in een uitgebreide rapportage.
  •  Belangrijke informatie vooraf Om de site survey te kunnen uitvoeren en omzetten in een heatmap hebben wij een plattegrond van LOCATIE in .pdf nodig. Interferentie metingen op locatie zijn een momentopname Omgeving variabelen op locatie of in de directe omgeving kunnen na de Site Survey wijzigen waardoor nadelige afwijkingen optreden in het te dekken oppervlak. Hier kunnen geen garanties aan ontleend worden
  • Na de meting volgt een rapportage met daarin exact de locatie waar de Accesspoints geplaatst dienen te worden, een duidelijk kanalenplan en natuurlijk de benodigde hardware voor een succesvol en goed werkend wifi netwerk.
  • Wij kunnen alle benodigde wifi benodigdheden leveren en installeren voor u

 

Klanten

Bezoek adres

Hyacintstraat 9 4587AV Kloosterzande Nederland
+31 (0)114 712174
KVK nr 20144541 BTW nr NL238277239B02

bezoek uren

maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten